Elektrik LED Per Polumbare


Çmimi: 2,899 LEK /Cope
20 Cope në dispozicion
Shto në shportë

????Elektrik LED per POLUMBARE????
▪️Rezistente ne ujera me thellesi.
Lupe zmadhuese per ndricim ne distance deri ne 800M.
Kundra ujit(Waterproof).
Kunder shperthimeve.
Bateri e rikarikueshme.
I pajisur me karikuesin per 220V.
Vetem per 2.899 leke
????Porosit tani. Cel: 069 331 0003
????Transporti ne te gjithe Shqiperine.
????Pagesa cash ne momentin e dorezimit.????

Produket tona mund te porositen nepermjet disa menyrave, duke perdorur CEL, Facebook, Chat, etj. Kostoja e trasportit per cdo produkt eshte 200 leke dhe dergohet me posten FEDEX. Porosite vonojne 3-4 dite pune qe nga momenti i porosise nga ana juaj.