Piste Vrapimi


Çmimi: 119,599 LEK /Cope
//
Shto në shportë

????Piste Vrapimi
•Humb kilogramet e tepert TANI me teknologjine me te re te Pistave te Vrapit.
•Motorr super i fuqishem 4.5HP.
•Pista eshte e pajisur me dy motorra, per shpejtesine dhe per malore(incline).
•Pesha maksimale 150kg.
•Mat shpejtesine, kohen, distancen, kalorite e shpenzuara, te rrahurat e zemres.
•E pajisur me amortizatore tapeti i cili nuk lejon trasmetimin e goditjeve ne kembe dhe trasmetimin e zhurmave.
•Programe te ndryshme dobesimi.
????Vetem Per 949 Euro
????Porosit tani. Cel 069 33 10 003
????Transporti ne te gjithe Shqiperine.
????Pagesa cash ne momentin e dorezimit.

Produket tona mund te porositen nepermjet disa menyrave, duke perdorur CEL, Facebook, Chat, etj. Kostoja e trasportit per cdo produkt eshte 200 leke dhe dergohet me posten FEDEX. Porosite vonojne 3-4 dite pune qe nga momenti i porosise nga ana juaj.