Skeleri Profesionale Me Cikrik


Çmimi: 111,799 LEK /Set
//
Shto në shportë

????Skeleri Profesionale Me Cikrik
•Skeleri Profesionale per Ndricim dhe Line Aray
•Ne kete skeleri mund te istaloni paisjet tuaja te ndricimit duke bere qe ato te japin efektin maksimal ne skene.
•Skelet mund te ngrihen sipas deshires deri ne 6 metra lartesi.
????Vetem Per 887 Euro
????Porosit tani. Cel: 069 33 10 003
????Transporti ne te gjithe Shqiperine.
????Pagesa cash ne momentin e dorezimit.

Produket tona mund te porositen nepermjet disa menyrave, duke perdorur CEL, Facebook, Chat, etj. Kostoja e trasportit per cdo produkt eshte 200 leke dhe dergohet me posten FEDEX. Porosite vonojne 3-4 dite pune qe nga momenti i porosise nga ana juaj.